Om oss

Flottegulve.dk A/S har haft internetförsäljning sedan 1997.

Ägaren Tommy Oversø har många års erfarenhet inom golvbranschen - Flottegulve.dk blev stiftat i 1997 av Tommy Oversø som i dag levererar golv till hela norden.

Vi har kvalité till lägsta pris!!


Flottegulve:
Ett vackert golv kan förändra ett helt rum genom att skapa en harmonisk miljö. Flottegulve.dk A/S har golv som passar till de flesta stiltyper och framhäver med det personligheten i rummet. Det är med andra ord endast fantasin som kan sätta gränser.


Flottegulve:
Vi har ett stort urval av laminatgolv,trägolv, heltäckningsmattorklinker, m.m. Innan man väljer golv skall man tänka på vad golvet skall användas till, slitage och belastning. Det är också viktigt att överväga om golvet skall vara en dekoration i sig själv, eller skapa en lugn bakgrund till interiör och möbler.

I stort set är alla våra trägolv är speciellt tillpassade för montering i bostäder med golvvärme.


Gör-det-själv-golv
Det är slut med lim och svåra tillpassningar och justeringar när golvet skall läggas. Moderna golvbeläggningar är som skapta till dagens Gör Det Själv Man.

Ett klick och sen snabbt vidare till nästa panel. Trägolv med klicksamlingar - det kan inte bli lättare. Limfri golvläggning betyder att det inte krävs torktid: golvet är direkt klart till användning direkt efter monteringen.


Flottegulve:
Är du osäker, hjälper vi på Flottegulve.dk A/S dig gärna med goda råd och vägledning.


Golv med garanti
Vi har Danmarks ledande golvproducenter som fasta leverantörer till Flottegulve.dk A/S, vilket ger dig som kund den bästa garanti. På flera av våra produkter ger vi upp till 30 års garanti.


Vi säljer golvbeläggningar:
Flottegulve.dk är leveringsduktiga inom alla golvtyper, från laminat och heltäckningsmattor till plankor, stavparkett och linoleum, klinker och kakel m.fl. Gemensamt för alla våra produkter är att alla är vackra och mycket slitstarka golv.


Sålda golv till Dansk TV:
Flottegulve.dk har leverat golv till bl.a. Danska TV3's program "Velkommen hjem", "Livvagterne" på DR1, samt till Danska TV2's nya väder studio, så Flottegulve.dk är med på platserna där det sker.